Verhuur

interiuer1

U organiseert een evenement en bedenkt dat uw gasten stijlvol én comfortabel willen zitten. Dan denkt u al snel aan een Chesterfield bank of stoel. Maar om die nu te kopen alleen voor die ene dag of die ene week…
House of England importeert en exporteert al sinds 1982 Chesterfield meubelen. Wij importeren de Chesterfields uit Bolton (Lancashire) in de buurt van Manchester, uit Engeland dus.

Vanaf 2006 verhuren wij ook Chesterfields voor allerlei doeleinden. Dus is hier de oplossing voor uw evenement!

De verhuurprijzen worden berekend aan de hand van het aantal dagen dat u de meubels nodig heeft. Tevens is de afstand naar de door u opgegeven locatie prijsafhankelijk. Vraag een offerte aan via info@houseofengland.nl en vermeld daarbij uw naam en de gegevens van de locatie waar de meubels nodig zijn. Voor het maken van een offerte hebben wij ook de datum van levering, de datum van het gebruik en de datum van ophalen nodig; en natuurlijk het aantal Chesterfields en de kleur.

Wilt u de Chesterfields langer dan een dag of een week gebruiken, dan denken wij met u mee. U kunt dan bijvoorbeeld de meubels kopen en na afloop van de huurperiode aan ons terugverkopen voor een van tevoren afgesproken bedrag. U kunt ook voor een bepaalde periode huren. Na afloop hebt u het recht om de meubels voor een van tevoren afgesproken bedrag te kopen.

15 Chesterfields, 3-zits (2.00 m), Antiek bruin

Windsor 3zits ant br

12 Chesterfields, 2-zits (1.60 m), Antiek bruin

Windsor 2zits Antiek Bruin

12 Chesterfields, 1-zits (1.00 m), Antiek bruin

23 1z Windsor nw

4 Chesterfields, 2½-zits (1.80 m), Snow White

003

12 Tub Chairs, 1-zits (0.80 m), Snow White

003-witte-stoel

2 Chesterfields, 2½-zits (1.80 m), Bright Red

img_1255

2 Chesterfields, 3-zits (2.00 m), Snow White

001-wit